This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Ballek, Ladislav, Hungarian bibliography

Image of Ballek, Ladislav
Ballek, Ladislav
(1941–)

Bibliography

Próza
Útek na zelenú lúku (novela, 1967),
Púť červená ako ľalia (novela, 1969),
Biely vrabec (novela, 1970),
Južná pošta (román, 1974),
Pomocník (román, 1977),
Agáty (román, 1981),
Kraj za vinicami (výber, 1983),
Lesné divadlo (román, 1987),
Čudný spáč (román, 1990),
Trinásty mesiac (román, 1995)
Esej
Letiace roky (1998),
Zlatý stôl (2000)
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap