This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Szőcs Géza, Hungarian bibliography

Image of Szőcs Géza
Szőcs Géza
(1953–)

Bibliography

1975 Te mentél át a vizen?
1977 Kilátótorony és környéke
1979 Párbaj, avagy a huszonharmadik hóhullás
1986 A szélnek eresztett bábu
1986 Az uniformis látogatása
1989 A sirálybőr cipő
1989 Kitömött utcák, hegedük (kisregény)
1989 Históriák a küszöb alól (drámák)
1992 A vendégszerető, avagy Szindbád Marienbadban
1994 A kisbereki Böszörmények (próza)
1996 Ki cserélte el a népet?
1999 Passió (próza)
2002 Erdélyi szép szó 2001 (antológia)
2002 Drámák, hangjátékok
2003 Al-legóriás ember (versek)
2003 A magyar ember és a zombi (drámák)
2006 Liberté 1956

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap