This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Krasznahorkai László, English bibliography

Image of Krasznahorkai László
Krasznahorkai László

Bibliography

1985 Sátántangó, Satan Tango, novel
1986 Kegyelmi viszonyok, Circumstances of Grace, stories
1986 Az ellenállás melankóliája, The Melancholy of resistance, novel
1992 Az urgai fogoly, The Prisoner of Urga, novel
1993 A Théseus-általános, Theseus Universal, novel
1998 Megjött Ézsaiás, Isaiah Arriving
1999 Háború és háború, War and War, novel
2001 Este hat; néhány szabad megnyitás, Six P.M., opening speeches
2003 Északról hegy, Délről tó, Nyugatról utak, Keletről folyó, Hill to the North, Lake to the South, Roads to the West, River to the East, novel
2004 Rombolás és bánat az ég alatt, Desolation and Despair under the Heavens, novel

source: www.hunlit.hu
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap