This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Kertész Imre, Hungarian bibliography

Image of Kertész Imre
Kertész Imre
(1929–)
2002

Bibliography

1975 Sorstalanság (regény)
1977 A nyomkereső (regény)
1988 A kudarc (regény)
1989 Kaddis a meg nem született gyermekért
1991 Az angol lobogó (novellák)
1992 Gályanapló
1993 A Holocaust mint kultúra (esszék)
1997 Valaki más. A változás krónikája (regény)
1998 A gondolatnyi csend, amíg a kivégzőosztag újratölt (esszék)
2001 Sorstalanság. Filmforgatókönyv
2002 A stockholmi beszéd
2002 A száműzött nyelv (2.kiad.)
2003 Felszámolás (regény)
2003 Kalauz. (Kertész Imre, Nádas Péter és Esterházy Péter prózai művei)
2006 A K. dosszié

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap