This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Ahmatova, Anna Andrejevna, Hungarian bibliography

Image of Ahmatova, Anna Andrejevna
Ahmatova, Anna Andrejevna
(Ахматова, Анна Андреевна)

Bibliography

Este (Vecser) 1912
Rózsfüzér (Csotki) 1914
Fehér raj (Belaja sztaja) 1917
Útilapú (Podrozsnyik) 1921
Anno Domini MCMXXI; 1922
Fűzfa (Iva) 1940
Hat könyvből (Iz sesztyi knyig) 1940
Leningrádi ciklus/A háború szele (Lenyingradszkij cikl/Vetyer vojni) 1944-45
Északi elégiák (Szevernije elegiji) 1940-55
Hős nélküli poéma (Poema bez geroja) 1940-62
Az idő futása (Beg vremenyi) 1965; in: Rekviem (Rab Zsuzsa fordítása)
Cinque; 1945-46
Virágzik a vadrózsa (Sipovnyik cvetyot) 1945-56
Éjféli versek (Polnocsnije sztyihi) 1963-65
Továbbá Puskinról szóló tudományos esszék stb.

Legjelentősebb fordítója: Rab Zsuzsa, Veress Miklós, Halasi Zoltán
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap