This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Dyk, Viktor, Hungarian bibliography

Image of Dyk, Viktor
Dyk, Viktor
(1877–1931)

Bibliography

Balady, 1925
Básně, 1930
Beskydy, 1926
Bloudění: Větší valdštejnská trilogie, 1929 (3 díly)
Boží duha, 1955
Cesta svatého Vojtěcha, 1997
Cesta umění, 1929
Cestou domů, 1919
Cikánčina smrt, 1916
Děti, 1998
Duše a hvězda, 1969
Ejhle, člověk, 1928
Eva, 1928
Gotická růže, 1923
Hadí květy, 1924
Jarmark života, 1916
Jaroslav Durych: Publicista, 2001
Kdybych..., 1929
Kněz a baba: Fejetony a jiné prózy, 1921-61
Kouzelná lampa, 1926
Kouzelný kočár, 1995
Legenda, 1924
Masopust, 1938
Na horách, 1919
Nejvyšší naděje, 1921
Obrazy, 1922
Okamžiky z válečných let, 1924
Osamělé květy: Výbor z básní, 1993
Panenky, 1923
Paní Anežka Berková, 1931
Papežové a císaři, 2001
Píseň o růži, 1934
Plížení a pouti, 1932
Rekviem - Kurýr, 1927 - Na budějovické louce, 1928 - Valdice, 1928
Rytmus české prózy, 1992
Sedmikráska, 1925
Služebníci neužiteční, 1940-69 (4 díly)
Smích věrnosti, 1924
Svatý Jiří, 1915
Svatý Václav/Kvas na Boleslavi, 1925
Svatý Vojtěch, 1921
Světlo ve tmách: Blahoslavená Zdislava, 1991
Štědrý večer, 1926
Tam, 1968
Té nejkrásnější, 1929
Tři cesty Evropou - Plížení Německem, 1926 - Pouť do Španělska, 1929 - Římská cesta, 1933
Tři dukáty, 1919
Tři troníčky, 1923
Váhy života a umění, 1933
Výstražné slovo k českým básníkům, 1919
Z růže kvítek vykvet nám: Příběhy novozákonní pro mládež, 1939
Zastavení: Výbor z povídek a z krátkých próz, 1996
Žebrácké písně, 1925
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap