This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Áprily Lajos, Hungarian bibliography

Image of Áprily Lajos
Áprily Lajos

Bibliography

1921 Falusi elégia (versek)
1923 Esti párbeszéd (versek)
1924 Versek
1926 Rasmussen hajóján (versek)
1929 Idahegyi pásztorok (dráma egy felvonásban)
1934 Fenyőzúgás (versek)
1934 Az aranymosó balladája (versek)
1939 A láthatatlan írás (versek)
1957 Ábel füstje (válogatott versek és drámák)
1964 Az aranyszarvas (válogatott versfordítások)
1965 Jelentés a völgyből (versek)
1965 Fecskék, őzek, farkasok (elbeszélések)
1967 A kor falára (válogatott versek)
1969 Akarsz-e fényt? (versek)

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap