The page of Yeats, William Butler, Hungarian bibliography

Image of Yeats, William Butler
Yeats, William Butler
(1865–1939)
1923

Bibliography

Osszián bolyongásai (1889)
Katalin grófnő (1892)
Kelta alkonyat (1893)
A szív óhajának földje (1894)
Költemények (1895)
Szél a nádasok között (1899)
Versek (1899)
A homokóra (1903)
A jó és a rossz eszméi (1903)
A húsleves (1904)
A király küszöbe (1904)
Összegyűjtött munkák versben és prózában (1908)
Felelősségek (1914)
A hold baráti csendjében (1918)
A fátyol reszketése (1922)
A macska és a hold (1924)
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap