The page of Tolnai Ottó, Hungarian bibliography

Image of Tolnai Ottó
Tolnai Ottó
(1940–)

Bibliography

Homorú versek, 1963 (versek)
Sirálymellcsont, 1967 (versek)
Valóban mi lesz velünk, 1968 (versek, Domonkos Istvánnal)
Agyonvert csipke, 1969 (versek)
Világpor, 1980 (versek)
Vidéki Orfeusz, 1983 (vál. versek)
Virág utca 3, 1983 (regény)
Prózák könyve, 1987 (elbeszélések)
Versek könyve, 1992
Wilhelm-dalok, 1992 (versek)
A meztelen bohóc, 1992 (esszék)
Kékítőgolyó, Új prózák könyve, 1994
Rothadt márvány, 1997 (esszék)
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap