This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Szilágyi Domokos, Hungarian bibliography

Image of Szilágyi Domokos
Szilágyi Domokos

Bibliography


# 1962 - Álom a repülőtéren (versek)
# 1965 - Szerelmek tánca (versek)
# 1965 - Utan, Tiberiu: Hószínű ég (versfordítások)
# 1966 - Mese a vadászó királyfiról
# 1967 - A láz enciklopédiája (versek)
# 1967 - Garabonciás (versek)
# 1967 - Történetek húszéven jelülieknek
# 1969 - Búcsú a trópusoktól (hat vers)
# 1969 - Kortársunk, Arany János (kismonográfia)
# 1970 - Erdei iskola (versek)
# 1971 - Fagyöngy (Palocsay Zsigmonddal)
# 1972 - Sajtóértekezlet (válogatott versek)
# 1974 - Felezőidő (versek)
# 1976 - Öregek könyve
# 1978 - Tengerparti lakodalom (hátrahagyott versek)
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap