This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Nagy Lajos, Hungarian bibliography

Image of Nagy Lajos
Nagy Lajos

Bibliography

Az asszony, a szeretője, meg a férje (novellák, 1911)
Mariska és János (elbeszélés, 1913)
Az Andrássy-út (novellák, 1918)
Képtelen természetrajz (1921)
A vadember (1926)
Lecke (1930)
Három magyar város (1933)
Kiskunhalom (szociográfia, 1934)
Budapest nagykávéház (1936)
A falu álarca (1937)
Három boltoskisasszony (1938)
A tanítvány (1945)
Pincenapló (1945)
A három éhenkórász (elbeszélés, 1946)
A lázadó ember (1949)
Válogatott elbeszélések (1953)
A menekülőember (1954)
Új vendég érkezett (színmű, 1954)
Válogatott elbeszélések 1907 – 1953 (I – III., 1956)
Válogatott karcolatok (1957)
Író, könyv, olvasó (tanulmányok, cikkek, I – II., 1959).
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap