This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Karinthy Ferenc, Hungarian bibliography

Image of Karinthy Ferenc
Karinthy Ferenc

Bibliography


Don Juan éjszakája (1943, regény)
Szellemidézés (1946, regény, 1957, dráma)
Budapesti tavasz (1953, regény 1955, film)
Hazai tudósítások (1954, szociográfiai riportok).
Irodalmi történetek (1956, novellák)
Ferencvárosi szív (1959, sportanekdoták)
Négykezes (1967, drámák)
Epepe (1970, regény)
Bösendorfer, 1967, Dunakanyar, 1983, Gellérthegyi álmok, 1970, Gőz, 1972,
Hangok az űrben, 1972, drámák
Napló, 1967-91 (1994)
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap