This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Dsida Jenő, Hungarian bibliography

Image of Dsida Jenő
Dsida Jenő

Bibliography

1928 Leselkedő magány (versek)
1933 Nagycsütörtök (versek)
1933 Magyar karaván Itálián keresztül (riport)
1938 Angyalok citeráján (versek)
1983 Összegyűjtött versek és műfordítások
1991 Dsida Jenő levelesládája
1992 Séta egy csodálatos szigeten, prózai írások (bibliográfiával)
1997 Légy már legenda, Dsida Jenő összes versei és műfordításai
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap