The page of Babits Mihály, Hungarian bibliography

Image of Babits Mihály
Babits Mihály
(1883–1941)

Bibliography

1909 Levelek Írisz koszorújából (versek)
1911 Herceg, hátha megjön a tél is! (versek)
1916 A gólyakalifa (regény)
1916 Béke és háború közt (versek)
1920 A nyugtalanság völgye (versek)
1922 Tímár Virgil fia (regény)
1923 Kártyavár (regény)
1925 Sziget és tenger (versek)
1927 Halálfiai (regény)
1929 Az istenek halnak, az ember él (versek)
1933 Versenyt az esztendőkkel! (versek)
1933 Elza pilóta vagy a tökéletes társadalom (regény)
1934 Az európai irodalom története
1939 Keresztül-kasul az életemen (esszék, visszaemlékezések)

1941 Jónás könyve (elbeszélő költemény)
1978 Esszék, tanulmányok I-II (Babits Mihály művei sorozat)
1987 Novellái és színjátékai
1993 Összegyűjtött versei
1998 Babits Mihály levelezése 1890-1906
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap